Internet & TV

ownit-main

Internet
Vårt internet levereras av Ownit och den tjänst som ingår i varje lägenhets avgift är fiberburet bredband 100Mbit uppströms och 100MBit nedströms (100/100). Det finns en vit dosa på väggen i varje lägenhet som innehåller ett datauttag (RJ-45) för anslutning av vanlig nätverkskabel (LAN-kabel / RJ-45).

TV
Våra TV-kanaler levereras av Telenor/Bredbandsbolaget, programpaket T1-Bas ingår i varje lägenhets avgift. Fler än 100+ ytterligare kanaler går att teckna mot kostnad. Varje hushåll måste själva kontakta Telenor/Bredbandsbolaget om denna möjlighet.

Telefoni
Ownit erbjuder möjlighet till fast telefoni. Det går även att köpa tjänsten IP-telefoni så att man pratar genom internet istället för genom telefonkabel, men varje hushåll själva måste kontakta Ownit för information om denna möjlighet.

Färsk information
Teknik ändras hela tiden, för att få dagsfärsk information om internet och telefoni bör ownit kontaktas på www.ownit.se eller Kundservice Privat på:
Tel : 08-525 07 300
Mail: support@ownit.se
Mån-fre: 08:00 – 22:00
Lör-sön: 10:00 – 19:00

canaldigital main

Kabel-TV
För att få information om kanalutbut och TV-relaterade frågor bör Telenor/Bredbandsbolaget kontaktas på www.telenor.se/kundservice